ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


Трима работещи в ДП РАО в Козлодуй са с потвърдена положителна проба за COVID-19

18.07.2020

Служител на СП „Извеждане от експлоатация 1-4 блок“ на Държавно предприятие „Радиоактивни отпадъци“ (ДП РАО) в Козлодуй е постъпил за лечение в здравно заведение в град Враца след положителна проба за наличие на коронавирус, съобщиха официално от компанията.

 

 

 

Трите лица, които са били в непосредствен контакт с него на работното място, са изследвани и резултатите са отрицателни.

С положителна проба за COVID-19 са други двама работещи в ДП РАО, с когото служителят е споделял транспорт между Враца и Козлодуй. Установени са техните контактни лица и се очакват резултатите от изследванията им.

ДП РАО изпълнява всички предписания на здравните власти за неразпространение на коронавируса сред служителите на поделенията и структурните звена на предприятието.
Стриктно се изпълняват мерките по дезинфекция и е създадена организация на работния процес с оглед спазване на необходимата дистанция между хората, за да се предотврати предаването на вируса.

Източник: Информационен център ДП РАО

 

Tags: ,

Comments are closed.

Тема на седмицата

МААЕ и нейната дейност. Въпроси и отговори.

  Международната агенция за атомна енергия (МААЕ) е изправена пред финансова криза. Говорейки пред репортери във Виена, генералният директор на МААЕ Рафаел Гроси призна,...

Още »

Новите реактори ще имат ли достатъчно обогатен уран? Въпроси и отговори.

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ-2023 ще се проведе от 7 до 9 юни

Последни коментари