ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


„РОСАТОМ“ получи две награди „HR бранд 2015“ на компанията HeadHunter

28.02.2016

 Руската държавна корпорация „Росатом“ получи две отличия на престижните награди „HR бранд 2015“ на компанията HeadHunter, с която се награждават най-добрите работодатели в Русия за реализирани през последната година проекти. „Росатом“ стана победител в глобалната номинация „Свят“ и в специалната номинация „Лидер на промените“ на компанията „Ростелеком“ за комплексната програма „Новото поколение на Росатом“.

„За нас е ценно, че нашият проект бе високо оценен от авторитетни експерти в две номинации, отбеляза директор кадри на „Росатом“ Татяна Терентьева.

„За да се конкурира на международния пазар, „Росатом“ трябва да осигури резерв за бъдещето. Ние си поставихме сложната и амбициозна задача да създадем от нула в ядрения отрасъл кадрови резерв и да подготвим ново поколение лидери, способни да променят корпоративната култура и да развиват бизнес в ситуация на неопределеност и политическа нестабилност както на руския, така и на международния пазар.

Трикратният ръст на чуждестранните поръчки на „Росатом“ потвърждават правилността на избора на HR стратегия, както и на хората, които поеха руля на нашите ключови проекти и предприятия“.

Подробности на: http://www.rosatom.ru/journalist/news/bac024804bc009148692bfb1133a373e

Tags: ,

Comments are closed.

Тема на седмицата

Какъв топлоносител трябва да бъде избран за малки модулни реактори? Въпроси и отговори.

Малките модулни реактори (SMR) могат да се превърнат в инструмент за истински ядрен ренесанс и възраждане на ядрената енергетика. Те, според скептиците, може да...

Още »

Новите реактори ще имат ли достатъчно обогатен уран? Въпроси и отговори.

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ-2020 няма да се проведе заради епидемията от COVID-19

Последни коментари