ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


До фирмите / организациите от ядрения отрасъл и всички добронамерени посетители на сайта – Отворено писмо за помощ на децата аутисти

02.03.2016

Здравейте, уважаеми дами и господа!

Казвам се Красимир Христов – създател и редактор на единствения независим български ядрен сайт AtomInfo.Bg – http://atominfo.bg/

 

 

Обръщам се за съдействие към Вас като представители на организациите, работещи в ядрената сфера.

Искам да докажа, че в тази област работят не само доказани професионалисти, но и истински състрадателни Човеци.

Моят внук на 4 години се оказа аутист. Сега всеки ден го водя на терапия в Дневeн център за работа с деца от аутистичeн спектър “Дъга” в София.

Понеже съм силно обвързан с проблемите на тези деца, реших да се опитам да помогна на инициативата на родителите за набиране на средства за разширяване дейността на центъра.

Първоначално публикувах на сайта AtomInfo.Bg три статии с общо заглавие “Станете приятели на децата с проблеми от аутистичния спектър”.

В първата http://atominfo.bg/?p=41980  можете да се запознаете накратко, но изчерпателно със същността на това психично състояние (не е прието да се нарича болест).

Във втората http://atominfo.bg/?p=42482  можете да разберете какво прави държавата за тези деца, какви са модерните методи за терапия, колко са достъпни за средно-статистическото българско семейство и друга информация, която никъде я няма в обобщен вид.

В третата част http://atominfo.bg/?p=42581 разказвам за инициативата на родителите, където е посочена и банковата сметка за дарения. Всеки от семействата на тези деца, се включва по някакъв начин в набирането на средствата.

Разчитаме, че всеки гражданин или организация ще покаже, според възможностите си, съпричастност към проблемите на тези невинни деца – наказани от съдбата, както и към техните семейства.

Сайтът на инициативата е: http://autism-duga.info/ . Ако имате желание и възможност – ще се радваме на вашия сайт да се появи хиперлинк към нашата инициатива. На моя сайт той е под заглавие “СЪПРИЧАСТНОСТ КЪМ ДЕЦАТА-АУТИСТИ”.

При изявено желание ще получите официалното писмо, което сме подготвили. Достатъчно е само да съобщите за това на atominfo.bg@mail.bg или като коментар след тази статия като посочите името си или това на фирмата/организацията.

С най-добри пожелания:

Красимир Христов – AtomInfo.Bg

Tags: ,

Comments are closed.

Тема на седмицата

ЕС – Ядрената енергетика се изплъзва от Европа

Атомът тръгва от Запад на Изток, и това съществено променя ядрения отрасъл. Към такъв извод са склонни много от участниците в европейския ядрен форум,...

Още »

Приносът на ядрения отрасъл в икономиката на ЕС

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ, 10–12.06.2020, Варна

Последни коментари