ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


Среща между МААЕ и Иран по военните аспекти на иранската ядрена програма

24.11.2015

Днес във Виена ще се проведе заключителният етап от изпълнението на “пътната карта”, подписана между Иран и МААЕ. Също страните ще се запознаят с доклада по възможните военни аспекти на иранската ядрена програма (PMD).

В МААЕ днес ще се проведе заключителната среща между представителите на властите в Иран и ръководството на агенцията, преди генералният директор на МААЕ Юкия Амано да изготви заключителния доклад по възможните военни аспекти на иранската ядрена програма (PMD).

По-рано иранската агенция TASNIM съобщи, че за срещата с Юкия Амано във Виена ще пристигне заместник министърът на външните работи на Иран Аббас Аракчи, ръководещ специалната група за реализиране на юлските договорености между Иран и “шесторката” от международни посредници.

Още подробности четете на: http://ria.ru/world/20151124/1327262492.html#14483248794293&message=resize&relto=register&action=addClass&value=registration

Tags: , , ,

Comments are closed.

Тема на седмицата

ЕС – Ядрената енергетика се изплъзва от Европа

Атомът тръгва от Запад на Изток, и това съществено променя ядрения отрасъл. Към такъв извод са склонни много от участниците в европейския ядрен форум,...

Още »

Приносът на ядрения отрасъл в икономиката на ЕС

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ, 16–18.09.2020, Варна

Последни коментари