ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


Международното движение „Жените в ядрената индустрия“ обобщи резултатите от изминалата година и направи планове за бъдещето

21.10.2021

На 15 октомври се проведе онлайн заседание на Съвета на директорите и ръководителите на WiN Global.

 

 

Доминик Моджо, президент на WiN Global, направи приветствено слово, като обобщи резултатите от изминалата година и очерта актуализиран дневен ред за прилагане на по -нататъшната стратегия за развитие.

На срещата на Борда на директорите и ръководителите беше подчертано, че Women in Nuclear (Жените в ядрения отрасъл) е световна мрежа, която предоставя форум за обмен на информация и се занимава предимно с повишаване на осведомеността за ползите от използването на ядрената енергия за подобряване на качеството на живот на хората и опазване на околната среда.

Днес WiN Global има общо 3080 членове в 80 държави на 6 континента.

Председателите на комитетите изнесоха окончателни презентации за своите области на работа, като подчертаха важните постижения от изминалата година и бъдещите планове. По -специално бяха представени доклади в следните области:

стратегия за развитие,

обществена комуникация,

финанси,

политика на награждаване и

наставничество.

По време на срещата ръководителят на руския клон на WiN Русия Евгения Йеншина представи доклад за резултатите от работата на Комитета по новите страни, в който отбеляза значението на тази област за цялата дейност на международното движение WiN Global.

Срещата на Глобалния съвет на директорите и изпълнителните директори на WiN завърши с обсъждане на текущите насоки и бъдещите планове за 2022 г.

Източник: WiN Russia

Tags: , ,

One Response to Международното движение „Жените в ядрената индустрия“ обобщи резултатите от изминалата година и направи планове за бъдещето

  1. Катя Минкова on 26.10.2021 at 5:44

    Какво е било участието на българския клон на Движението?

Тема на седмицата

Бисмут-214 в Полша – въпроси и отговори

На фона на военните действия в Украйна в социалните мрежи и месинджърите се разпространява информация, че след руски удар по военен склад в Хмелницки...

Още »

Новите реактори ще имат ли достатъчно обогатен уран? Въпроси и отговори.

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ-2023 ще се проведе от 7 до 9 юни

Последни коментари