ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


Канадската инвестиционна компания Brookfield проучва възможността за частична продажба на Westinghouse

30.04.2021

Канадската компания Brookfield Business Partners проучва възможностите за продажба на миноритарен дял от Westinghouse Electric Co, предаде Ройтерс на 23 април, позовавайки се на „хора, запознати с въпроса“.
Ройтерс отбеляза, че Уестингхаус може да бъде оценен на 10 милиарда долара в тази сделка, включително дълговете на компанията.

 

 

 

Brookfield Business Partners нае редица инвестиционни банки, за да взаимодействат с потенциални купувачи на миноритарен дял от Westinghouse, съобщиха източници при условие за анонимност. Те добавиха, че няма сигурност, че Brookfield ще намери купувач и че е възможна и директна продажба на компанията.
През февруари главният изпълнителен директор на Brookfield Business Partners Сайръс Мадън заяви, че може да „тества пазара“ относно Westinghouse.

Интересни подробности на: https://www.atomic-energy.ru/news/2021/04/29/113658

Tags:

Comments are closed.

Тема на седмицата

Индийският епос на „Уестингхаус”

През последните години компанията „Westinghouse” извършва активна дейност в страните от Източна Европа. От новините през последните две седмици може да се отбележи откриването...

Още »

Приносът на ядрения отрасъл в икономиката на ЕС

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ-2020 няма да се проведе заради епидемията от COVID-19

Последни коментари