ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


Русия – През 2018 година Ростовската АЕЦ е предоставила почти 200 хиляди евро за благотворителност

22.01.2019

През 2018 г. Ростовската АЕЦ е предоставила 15 милиона рубли (близо 200 000 евро) за благотворителност. Значителна част от средствата е отделена за постоянната подкрепа на благотворителните програми на фонд „БлагоДарение“.

 

 

Сред подкрепените проекти са рехабилитационен център за адаптивна езда за деца със здравословни проблеми, спортни мероприятия, събития в помощ на централната библиотека на Цимлянски район, новогодишни събития и други.

„Благодарение на целевото финансиране от Ростовската АЕЦ на социалнозначими проекти се подобри качеството на живота и здравето на стотици малки и големи жители на Волгодонск и близките райони“, заяви председателят на благотворителния фонд „БлагоДарение“ Татяна Горчанюк.

Директорът на Ростовската АЕЦ Андрей Салников отбеляза, че предприятието не само е най-големият данъкоплатец на региона, но за последните три години Ростовската АЕЦ е оказала благотворителна подкрепа на стойност 54 милиона рубли.

Подробности на: http://www.rosenergoatom.ru/zhurnalistam/news/30112/

Tags: ,

Comments are closed.

Тема на седмицата

МААЕ и нейната дейност. Въпроси и отговори.

  Международната агенция за атомна енергия (МААЕ) е изправена пред финансова криза. Говорейки пред репортери във Виена, генералният директор на МААЕ Рафаел Гроси призна,...

Още »

Новите реактори ще имат ли достатъчно обогатен уран? Въпроси и отговори.

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ-2023 ще се проведе от 7 до 9 юни

Последни коментари