ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


Украйна – Молят президента да премести лятната ваканция на учениците и студентите през зимата с цел икономия на енергия

23.10.2016

Помолиха президента на Украйна Петро Порошенко да премести лятната ваканция на учениците и студентите за зимата, за да се реализира икономия на енергийни ресурси.

 

Съответната електронна петиция е мотивирана с цел икономия на газ и електроенергия и е регистрирана на сайта на ръководителя на държавата в края на работната седмица.

Авторите на документа твърдят, че на финансите на страната без съмнение ще помогне преместването на лятната ваканция на учениците и студентите през зимния период.
Авторите изчисляват, че по този начин ще се реализират значителни икономии на електроенергия и газ в страната в условията на острата енергийна криза, пише LIFE.

За да попадне петицията на бюрото на президента са необходими минимум 25 хиляди подписа. Срокът изтича 92 дни след обявяването и.

Източник: http://gursesintour.com/aktualnye-novosti/poroshenko-poprosili-perenesti-letnie-kanikuli-na-zimu-radi-ekonomii/495535/

Tags: , ,

Comments are closed.

Тема на седмицата

Индийският епос на „Уестингхаус”

През последните години компанията „Westinghouse” извършва активна дейност в страните от Източна Европа. От новините през последните две седмици може да се отбележи откриването...

Още »

Приносът на ядрения отрасъл в икономиката на ЕС

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ-2020 няма да се проведе заради епидемията от COVID-19

Последни коментари