ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


Генералният директор На ДК “Росатом” Алексей Лихачов ще открие VIII международен форум на доставчиците за ядрения отрасъл «АТОМЕКС-2016»

15.10.2016

На 19-ти октомври, в рамките на осмия Международен форум на доставчиците за ядрения отрасъл «АТОМЕКС-2016», новият генерален директор на Държавната корпорация “Росатом” Алексей Лихачов ще открие пленарното заседание, което ще премине под формата на панелна дискусия, и ще бъде посветено на нормативното регулиране в сферата на сделките и особеностите за участие в търговете на предприятията от малкия и средния бизнес.

 

Модератор на заседанието ще бъде Владимир Герасимов, изпълнителен директор на групата «Интерфакс», най-голямата сред СНГ (съюз на независимите държави) международна информационна група.

В дискусиите също ще участват първият заместник на генералния директор на «Росатом» Кирилл Комаров, заместник ръководителят на ФАС Максим Овчинников, ръководителят на проекта на ОНФ «За честни търгове» Анастасия Муталенко и заместникът на Генералния директор на АО «Корпорация «МСП» Наталья Коротченкова.

За справка

Очаква се в работата на Форума «АТОМЕКС- 2016» да участват над 600 делегати от различни страни по света.
Форумът се провежда на 19 и 20 октомври 2016 година в Москва в централния изложбен комплекс «Экспоцентр».
В него ще участват основните компании от ядрения отрасъл: АО «НИАЭП»; АО «АСЭ»; ОАО «Концерн Росэнергоатом»; АО «ТВЭЛ»; АО «Атомэнергомаш»; АО «Русатом Автоматизированные системы управления»  и други.

Организатор на мероприятието е Държавната корпорация «Росатом».

Подробно с програмата на форума можете да се запознаете  на: http://www.atomeks.ru/atomex2016/the-conference/the-forum-program.

По въпросите за участие се обръщайте към дирекцията на Форума – ООО «Атомэкспо»: тел./факс (495)663-38-21(20), e-mail: atomeks@atomexpo.com.

Източник: Пресс-служба «Атомэкспо»

Tags: ,

Comments are closed.

Тема на седмицата

ЕС – Ядрената енергетика се изплъзва от Европа

Атомът тръгва от Запад на Изток, и това съществено променя ядрения отрасъл. Към такъв извод са склонни много от участниците в европейския ядрен форум,...

Още »

Приносът на ядрения отрасъл в икономиката на ЕС

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ, 16–18.09.2020, Варна

Последни коментари