ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


Кръгла маса – ЕВРОПЕЙСКАТА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ – фоторепортаж

28.11.2014

презентация

залата

президиум: – Атанас Георгиев главен редактор на списание Ютилитис, Кристофър Гренвил, Славчо Нейков

Румен Овчаров

Кристофър Гренвил – управляващ директор и директор за Русия и страните от бивщия СССР

Той е съосновател на Trusted Sources. Притежава голям опит като коментатор по политически и икономически въпроси, свързани с Русия и ръководи екипа на компанията за Русия и страните от бившия СССР. Изследванията на екипа са концентрирани  върху макрополитиката, управлението и институциите, инфраструктурата, продуктовите пазари, ориентирани към потребителая (особено свързаните с храните – от първоначалната съровина до продажбите на дребно), секторите за енергиини и финансови услуги. Преди това г-н Гренвил е работил 6 години катошег за стратегически и финансови анализи към United Financial Grup (UFG), базирана в Москва инвестиционна банка, която сега е собственост на Deutche Bank. В няколко изследвания на фондови мениджъри, проедени през този период от Instututional Investor and Thomson Extel, той е определен за  първи стратег и/или анализатор по въпросите за Русия, Европа, Близкия Изток и Африка. Дипломатическата му кариера е свързана с 4 години работа в политическата секцияна Британското посолство в Москва.

Г-н Гренвил е магистър от Оксфордския университет по модерна история и съвременни езици и е бил член на All Souls College, Оксфорд. Той е участвал при написването на частта за политическия и социален базис за икономическите реформи в Русия в труда на Granville и Oppenheimer „Посткумунистическата икономика на Русия „.

Денчев – енергиен съветник на Пламен Оршарски

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: ,

Comments are closed.

Тема на седмицата

МААЕ и нейната дейност. Въпроси и отговори.

  Международната агенция за атомна енергия (МААЕ) е изправена пред финансова криза. Говорейки пред репортери във Виена, генералният директор на МААЕ Рафаел Гроси призна,...

Още »

Новите реактори ще имат ли достатъчно обогатен уран? Въпроси и отговори.

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ-2023 ще се проведе от 7 до 9 юни

Последни коментари