ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


УКРАЙНА – ПОДГОТОВКА ЗА ПАРТНЬОРСКА ПРОВЕРКА НА WANO

11.09.2011

От 5 до 7 септември2011 година на Хмелницката АЕЦ се е провела предварителна среща с представители на Московския център на WANO с цел подготовка на партньорската проверка.

В съответствие с предварителното договаряне между ХАЕЦ и московския център на WANO, през ноември тази година, ще буде проверена работата на ХАЕЦ по десетте направления от дейността и.

През времето на това посещение експертите са присъствали на тренировка на оперативния персонал на пълномащабния тренажор, в машинната зала на първи енергоблок, в централната помпена станция на втори блок, после са посетили работни места в контролираната заона и са обсъдили редица организационни въпроси.

Правейки равносметка на посещението ръководителя на делегацията Василий Аксенов отбелязва, че основната задача на проверката е откриване на нови възможности за централата.

Tags: , ,

Comments are closed.

Тема на седмицата

Индийският епос на „Уестингхаус”

През последните години компанията „Westinghouse” извършва активна дейност в страните от Източна Европа. От новините през последните две седмици може да се отбележи откриването...

Още »

Приносът на ядрения отрасъл в икономиката на ЕС

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ-2020 няма да се проведе заради епидемията от COVID-19

Последни коментари