ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


БСП – Красимир Янков: За първи път министър признава, че резервът е изхарчен

26.02.2013

 

„Скандално! За пръв път представител на кабинета „Борисов“, в лицето на министъра в оставка Делян Добрев, призна, че целият резерв, оставен от Сергей Станишев е изхарчен, а като цяло размера на резерва се намира близо до критичната зона,  застрашаваща финансовата стабилност на държавата.”

Това заяви организационният секретар на БСП Красимир Янков. По думите му Добрев е направил скандалното разкритие   в предаването „Нека говорят…“ с Росен Петров.

 

Красимир Янков е категоричен, че санитарният минимум на резерва  се запазва благодарение на новия дълг от 800 милиона, с който Борисов натовари българите в последния момент от управлението си.

 „Това признание предхожда лавина от разкрития, които със сигурност ще бъдат установени, за унищожителното управление на Бойко Борисов, след окончателното отстраняване на кабинета му от власт”, заяви организационният секретар на БСП Красимир Янков.

Източник: http://www.cross.bg/1350258

Tags:

Comments are closed.

Тема на седмицата

Индийският епос на „Уестингхаус”

През последните години компанията „Westinghouse” извършва активна дейност в страните от Източна Европа. От новините през последните две седмици може да се отбележи откриването...

Още »

Приносът на ядрения отрасъл в икономиката на ЕС

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ-2020 няма да се проведе заради епидемията от COVID-19