ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


Годишна работна среща на ръководството на “АЕЦ Козлодуй“ ЕАД с журналисти

08.02.2013

 

На 01 и 02.02.2013г. в ПОК „Леденика“, Врачански балкан се проведе годишна работна среща на ръководството на „АЕЦ Козлодуй“ ЕАД с журналисти от централните и регионалните медии. В срещата от страна на „АЕЦ Козлодуй“ ЕАД взеха участие: Валентин Николов – Изпълнителен директор на Дружеството, Александър Николов – заместник-изпълнителен директор, Мария Илиева – заместник-изпълнителен директор и Калин Стануков – административен главен секретар.

 

 

От страна на „АЕЦ Козлодуй – Нови мощности“ ЕАД участваха Любен Маринов – Изпълнителен директор и Красимира Пищухина – Директор дирекция „Планиране и администриране на проекта“. На срещата присъства и евродепутатът и член на Съвета на директорите на „АЕЦ Козлодуй“ ЕАД Владимир Уручев.

Ръководствата на АЕЦ „Козлодуй“ и нейната дъщерна проектна компания представиха резултатите от дейността си за 2012 г.

Изпълнителният директор на „АЕЦ Козлодуй – Нови мощности“ ЕАД направи презентация, с която подробно запозна журналистите с развитието на компанията до момента и със състоянието на предпроектните проучвания, предприети в изпълнение на правителственото решение по принцип за изграждане на нови генериращи мощности на площадката на АЕЦ „Козлодуй“.

Презентацията на Изпълнителния директор може да видите тук: 

Източник: http://npp-nb.bg/index.php/sabitiya/korporativni-novini

Tags: ,

Comments are closed.

Тема на седмицата

Индийският епос на „Уестингхаус”

През последните години компанията „Westinghouse” извършва активна дейност в страните от Източна Европа. От новините през последните две седмици може да се отбележи откриването...

Още »

Приносът на ядрения отрасъл в икономиката на ЕС

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ-2020 няма да се проведе заради епидемията от COVID-19

Последни коментари