ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


Структурни промени в АЕЦ “Козлодуй” се очакват през март

10.02.2013

 

Инспекторатът на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма проверява над 73 области на работа в АЕЦ „Козлодуй”, а резултатите ще бъдат повод за структурни промени в дружеството.

„В момента се проверява всичко – от продажбата на ток до обществени поръчки и до назначения и уволнения в АЕЦ”, коментира Валентин Николов.

Той каза, че не се притеснява, а напротив – приветства подобни проверки. „Всички констатации и препоръки, които ще бъдат направени, ще касаят бъдещата политика на дружеството”, коментира още изпълнителният директор.

Дейността на проверката обхваща периода 2011-2012-та година. В това време централата се управляваше от Костадин Димитров – ноември 2010-та – септември 2011-та, и от Александър Николов – септември 2011-та – май 2012-та година. От месец май до момента изпълнителен директор е Валентин Николов.

Източник: http://www.kozloduy-bg.info/index.php?p=news&aid=9072

Tags: ,

Comments are closed.

Тема на седмицата

Индийският епос на „Уестингхаус”

През последните години компанията „Westinghouse” извършва активна дейност в страните от Източна Европа. От новините през последните две седмици може да се отбележи откриването...

Още »

Приносът на ядрения отрасъл в икономиката на ЕС

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ-2020 няма да се проведе заради епидемията от COVID-19

Последни коментари