ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


Енергоатом гарантира допълнителни бонуси на всички ядрени работници от Запорожката АЕЦ – патриоти на Украйна

01.02.2023

Решението за изплащане на допълнителни бонуси на служителите на временно окупираната Запорожка АЕЦ в размер на 50% от длъжностната заплата/тарифна ставка от 1 януари 2023 г. (преди това – от април 2022 г. – 20%) беше прието от администрацията на ДП „НАЕК „Енергоатом“ съвместно с първичната синдикална организация на дружествата.

 

Такива плащания ще получат онези ядрени работници, които в трудните условия на окупацията останаха верни на Украйна и украинския Енергоатом и въпреки натиска на окупаторите героично осигуриха работата на АЕЦ – най-голямото ядрено съоръжение в Европа .

Начисляването и еднократното изплащане на тази допълнителна парична награда се планира веднага след деокупацията на град Енергодар и пълното освобождаване на Запорожката АЕЦ от руските окупатори.
Източникът на финансиране ще бъде резервът от разходи като част от утвърдения планов фонд за заплати и бюджета на ДП „НАЕК „Енергоатом“ за 2023 г.

Напомняме ви: всички служители на станцията, които не са подписали договор с фалшивата АО „Експлоатационна организация на Запорожската АЕЦ“ или друго предприятие на Росатом, дори ако нашествениците не са им позволили да работят поради това, ще получат всички плащания обещани от компанията: заплати, бонуси въз основа на резултатите от 2022 г. и награди за Деня на енергията.

Още веднъж ви призоваваме да не подписвате никакви договори с врага, за да не станете преки помагачи на агресора и да не унищожите собственото си бъдеще!

Украйна е с вас. Енергоатом е с вас. Ние сме заедно!

Източник: https://t.me/znppatom/1469

Tags: ,

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Тема на седмицата

Какъв топлоносител трябва да бъде избран за малки модулни реактори? Въпроси и отговори.

Малките модулни реактори (SMR) могат да се превърнат в инструмент за истински ядрен ренесанс и възраждане на ядрената енергетика. Те, според скептиците, може да...

Още »

Новите реактори ще имат ли достатъчно обогатен уран? Въпроси и отговори.

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ-2020 няма да се проведе заради епидемията от COVID-19

Последни коментари