ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


Окупационното „ръководство“ на ЗАЕЦ вече нарушава условията на договорите, които сътрудниците са подписали с Росатом

28.01.2023

Новите „работодатели“ обещаха да запазят както трудовия стаж, така и отпуските на служителите, подписали писмените документи, или по-точно договорите с работниците.
Всъщност руските работници останаха без отпуски. Според новите заповеди те ще могат да почиват не по-рано от „една година след сключването на договора“.

Струва си да се отбележи, че първоначално това беше около половин година, а по-късно Росатом – съучастник на нашествениците – реши, че украинците трябва да заслужат ваканция, след като работят в Руската федерация цяла година.

 

 

Енергоатом отново призовава да не подписвате никакви договори с врага, за да не станете преки помощници на агресора и да не унищожите собственото си бъдеще!

Припомняме: НАЕК „Енергоатом“ гарантира, че смелият персонал на Запорожката АЕЦ, който продължава да остава лоялен към Украйна в условията на окупация, ще получи всички плащания, обещани от компанията. По-специално става дума за заплати, награди въз основа на резултатите от 2022 г. и бонуси за Деня на енергетиката.

Източник: https://t.me/energoatom_ua/11681

Tags: , ,

One Response to Окупационното „ръководство“ на ЗАЕЦ вече нарушава условията на договорите, които сътрудниците са подписали с Росатом

  1. Kostoff on 31.01.2023 at 15:28

Тема на седмицата

МААЕ и нейната дейност. Въпроси и отговори.

  Международната агенция за атомна енергия (МААЕ) е изправена пред финансова криза. Говорейки пред репортери във Виена, генералният директор на МААЕ Рафаел Гроси призна,...

Още »

Новите реактори ще имат ли достатъчно обогатен уран? Въпроси и отговори.

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ-2023 ще се проведе от 7 до 9 юни

Последни коментари