ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


Росатом подготвя дубльори за своето ръководство на всички нива заради COVID-19

22.04.2020

Дублиращите мениджърски екипи ще се появят на всички „етажи“ на руската ядрена индустрия – от най-високото й ниво до отделните предприятия, тази мярка ще помогне за поддържане на управляемостта на отрасъла в ситуация на коронавирусна инфекция, заяви Алексей Лихачов, генерален директор на държавната корпорация Росатом.

 

В апела си към работниците в индустрията Лихачев заяви, че е взето решение за формиране и обучение на дублиращи състави за всички мениджъри – в централния офис на „Росатом” в Москва, в дивизионите на държавната корпорация и в предприятията.

„Ръководителите и техните дубльори трябва да поддържат постоянен контакт, но да бъдат отдалечени един от друг. Това ще ни позволи да запазим боеспособността на цялата система на управление в случай на заболяване на някой от ръководството“, обясни Лихачов.

Контурът на „Росатом” включва около 400 предприятия и организации, включително единственият в света флот от атомни ледоразбивачи.
Общо около 250 хиляди души работят в тях.

Можете да видите много подробности във видеообращението на Алексей Лихачов.

Tags: , ,

Comments are closed.

Тема на седмицата

Индийският епос на „Уестингхаус”

През последните години компанията „Westinghouse” извършва активна дейност в страните от Източна Европа. От новините през последните две седмици може да се отбележи откриването...

Още »

Приносът на ядрения отрасъл в икономиката на ЕС

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ-2020 няма да се проведе заради епидемията от COVID-19

Последни коментари