ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


Затвориха Чернобилската АЕЦ за посещения във връзка с COVID-19

16.03.2020

Чернобилската АЕЦ спира посещенията на граждани от всички страни на територията на централата поне до 3 април 2020 г.

 

Това съобщава прес-службата на ЧАЕЦ.

„Тези, които вече са резервирали посещение чрез услугата visit.chnpp.gov.ua, ще бъдат помолени да отложат датите за друг период или ако не е възможно преместването им, посещението ще бъде отменено и средствата ще се върнат.

Освен посещенията, администрацията на ЧАЕЦ ще ограничи международните командировки на служителите си в чужбина и техническите посещения на чуждестранни специалисти на площадката на ЧАЕЦ. За възобновяването на туристическите и техническите посещения ще бъде обявено допълнително на сайта на ЧАЕЦ“, – се казва в съобщението.

Отбелязва се, че решението е взето във връзка с решението на кабинета на министрите на Украйна „За предотвратяване разпространението на коронавирус COVID-19 в Украйна“.

Tags: , , ,

Comments are closed.

Тема на седмицата

Индийският епос на „Уестингхаус”

През последните години компанията „Westinghouse” извършва активна дейност в страните от Източна Европа. От новините през последните две седмици може да се отбележи откриването...

Още »

Приносът на ядрения отрасъл в икономиката на ЕС

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ-2020 няма да се проведе заради епидемията от COVID-19

Последни коментари