ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


„АТОМЕКСПО – БЕЛАРУС 2015“

31.03.2015

От 22 до 24 април в Минск ще се проведе Седмата международна изложба и конференция „АТОМЕКСПО – БЕЛАРУС 2015“.

 

 

Форумът се провежда по инициатива на Министерството на енергетиката на Беларус с подкрепата на руската държавна корпорация „Росатом“. Съорганизатор от руска страна е компанията OAO Атомекспо“.

Форумът се провежда с цел демонстриране на най-новите технологии в проектирането, строителството, експлоатацията и осигуряване на безопасността на АЕЦ, осигуряване на ефективни доставки на оборудването за изграждане на Белоруската АЕЦ и съдействие при формиране на система за подготовка на кадри за ядрената индустрия на Беларус.

Деловата програма на форума включва научно-практическа конференция на тема: „Развитие на ядрената енергетика в Беларус“ с провеждане на пленарно заседание, секционни заседания и кръгли маси, както и презентации от компаниите-изложители.

http://belarus.atomexpo.ru/

Tags: ,

Comments are closed.

Тема на седмицата

Какъв топлоносител трябва да бъде избран за малки модулни реактори? Въпроси и отговори.

Малките модулни реактори (SMR) могат да се превърнат в инструмент за истински ядрен ренесанс и възраждане на ядрената енергетика. Те, според скептиците, може да...

Още »

Новите реактори ще имат ли достатъчно обогатен уран? Въпроси и отговори.

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ-2020 няма да се проведе заради епидемията от COVID-19

Последни коментари