ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


ЕВРОПЕЙСКАТА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ – кръгла маса организира списание ЮТИЛИТИС

27.11.2014

на 27 ноември 2014, четвъртък, от 10.00 ч.
в Конферентна зала, Sense Hotel Sofia (бул. „Цар Освободител“ 16, София)

Докладът, изготвен от британската компания Trusted Sources, която анализира нововъзникващите пазари, разглежда рисковете от прекомерната зависимост от руските енергийни доставки, както и оптималните подходи при управлението на тези рискове от икономическа гледна точка. Ще бъдат разгледани всички основни енергийни източници – газ, петрол, въглища и ядрена енергия.

Заключенията на доклада ще бъдат обсъдени в контекста на големите енергийни проекти в България: АЕЦ „Белене“, седми блок на АЕЦ „Козлодуй“ и газопровода „Южен поток“. Представянето предвижда сесия с въпроси и отговори, с участието на енергийни експерти и журналисти.

Участниците в събитието ще получат ексклузивни копия на оригиналния доклад.

Основните изводи от доклада ще бъдат представени от управляващия директор и съосновател на Trusted Sources Кристофър Гренвил и от Славчо Нейков, експерт по енергийна политика. И двамата презентатори ще бъдат на разположение за въпроси след представянето на доклада.

Събитието е част от серия кръгли маси, посветени на темата „България и европейските енергийни предизвикателства“, организирана от списание „Ютилитис“.

Tags: ,

Comments are closed.

Тема на седмицата

МААЕ и нейната дейност. Въпроси и отговори.

  Международната агенция за атомна енергия (МААЕ) е изправена пред финансова криза. Говорейки пред репортери във Виена, генералният директор на МААЕ Рафаел Гроси призна,...

Още »

Новите реактори ще имат ли достатъчно обогатен уран? Въпроси и отговори.

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ-2023 ще се проведе от 7 до 9 юни

Последни коментари