ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


Бащата на Дянков: Синът ми да поиска прошка от цяла България

27.02.2013

 

/КРОСС/ Бащата на Симеон Дянков не е виждал сина си от  23 години. Това сподели Денчо Дянков в ефира на  ТВ7. За последно таткото е видял момчето си, когато е било на 17 години.

 

“Хората трябва да се виждат и да си поискат прошка. Аз с моите 200 лева пенсия съм му простил, защото като родител съм длъжен да го направя. Ако ми дойде на гости, ще го посрещна,” каза той. Денчо Дянков смята, че синът му трябва да поиска прошка от цяла България.

 

“Когато нещо не се получава, или трябва да поискаш помощ, или да се оттеглиш, за да не пречиш”, коментира той. Денчо Дянков каза, че синът му е кръстен на дядо си заради благия му характер. Като дете, бъдещият финансов министър бил добър, но понякога – бунтар. Веднъж бил дежурен да събира чиниите, но решил да ги счупи, защото учителките го накарали два пъти да върши едно и също нещо. Денчо Дянков изрази учудване защо за майките и пенсионерите не е имало пари.

 

“Не искам да споря с него, а с всички от това правителство”, подчерта той. Възрастният човек е “за” протестите, но според него  протестиращите не знаят  какво точно искат.

 

Източник: http://www.cross.bg/1350249

Tags:

Comments are closed.

Тема на седмицата

МААЕ и нейната дейност. Въпроси и отговори.

  Международната агенция за атомна енергия (МААЕ) е изправена пред финансова криза. Говорейки пред репортери във Виена, генералният директор на МААЕ Рафаел Гроси призна,...

Още »

Новите реактори ще имат ли достатъчно обогатен уран? Въпроси и отговори.

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ-2023 ще се проведе от 7 до 9 юни

Последни коментари