ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


Козлодуй: 80/20 ЗА ядрената енергетика

30.01.2013

 

Резултатите от националния референдум показват че близо 80% от гласувалите в Козлодуй са „ЗА” развитието на ядрената енергетика. Малко над 20% са дали своето мнение с „НЕ” на зададения въпрос. Това са данни от преброяване на партийната централа на ГЕРБ, към 20.15 часа.

В Хърлец избирателната активност достигна 29% или общо гласували 522 души, от които 436 души са гласували с „ДА”, а 75 с „НЕ”. Невалидните бюлетини са 11 на брой от трите избирателни секции в селото.

Общо 664 души са гласували в Гложене. Според предварителните резултати 518 са зачеркнали в бюлетината отговорът „ДА” и 139 са избрали „НЕ” като отговор на въпроса „Да се развива ли ядрената енергетика в Република България чрез изграждането на нова ядрена електроцентрала?“.

Източник: http://www.kozloduy-bg.info/index.php?p=news&aid=9008

Tags: ,

Comments are closed.

Тема на седмицата

Индийският епос на „Уестингхаус”

През последните години компанията „Westinghouse” извършва активна дейност в страните от Източна Европа. От новините през последните две седмици може да се отбележи откриването...

Още »

Приносът на ядрения отрасъл в икономиката на ЕС

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ-2020 няма да се проведе заради епидемията от COVID-19

Последни коментари