ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


.

21.04.2024

Здравейте скъпи приятели и мои читатели. В живота на всеки един от нас ще дойде ден, в който идва радялата с близките, с колегите, с приятелите. За мен този ден настъпи. Спомените, които ще отнеса от работата си по тази сайт, са само положителни. Стараех се да бъда информиран, за да информирам и вас. Оценките, които получавах от ядреното общество в България и по света, ми донасяха много радост и добавяха ентусиазъм за развитие в това, което обичах и като професия и като хоби – ядрената енергетика.

Искренно бях благодарен за всяка помощ, насока или критика за работата ми тук. Вече не съм сред вас, но имам твърдото уверение, че сайтът ще продължи своята работа, като всички важни събития  от ядрената сфера ще намерят място и тук. Предстоят много промени, които няма да видя, но искрено се надявам, че всичко ще върви към добро.

Сбогом!

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Тема на седмицата

МААЕ и нейната дейност. Въпроси и отговори.

  Международната агенция за атомна енергия (МААЕ) е изправена пред финансова криза. Говорейки пред репортери във Виена, генералният директор на МААЕ Рафаел Гроси призна,...

Още »

Новите реактори ще имат ли достатъчно обогатен уран? Въпроси и отговори.

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ-2023 ще се проведе от 7 до 9 юни

Последни коментари