ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


АЕЦ в сегашно време – TV продукция

30.09.2012

На http://www.kozloduy-bg.info/index.php?p=news&aid=8160 е достъпно септемврийското издание на единствената специализирана телевизионна продукция “АЕЦ в сегашно време”, реализирана от екипа на “Виж TV.

Специални аплодисменти за екипа на предаването и за ръководството на АЕЦ.

Следя всички издания на “АЕЦ в сегашно време”, но за първи път виждам толкова професионално и открито да се разглеждат важни събития от работата на централата.

Ще се радвам да не се оправдае поговорката “Една птичка пролет не прави”.  

Колкото по-навременна и пълна е информацията, толкова по-малко инсинуации, слухове и съмнения ще има в обществото за работата на АЕЦ “Козлодуй”.

Мисля, че едно TV предаване в края на месеца и списанието “Първа Атомна”, което излиза на 2 месеца са недостатъчни за навременно информиране на обществеността. Не разбирам защо на сайта на централата няма почти никаква информация, а обещаният сайт на “АЕЦ Козлодуй – нови мощности” така и не се роди.

Tags:

One Response to АЕЦ в сегашно време – TV продукция

  1. Росен on 30.09.2012 at 19:23

    Е как да се роди?! Трябва да се обяви конкурс, трябва да има „ясни“ условия, трябва някоя фирма да спечели конкурса. И след всички тези дейности да се пристъпи към направата на сайт на Нови мощности.

Тема на седмицата

ЕС – Ядрената енергетика се изплъзва от Европа

Атомът тръгва от Запад на Изток, и това съществено променя ядрения отрасъл. Към такъв извод са склонни много от участниците в европейския ядрен форум,...

Още »

Приносът на ядрения отрасъл в икономиката на ЕС

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ, 10–12.06.2020, Варна

Последни коментари