ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


Днес започва монтажът на съоръженията в международния проект ITER – официално съобщение

28.07.2020

Скъпи колеги,

Всички сте поканени на началото на тържеството на Асамблеята, което ще се проведе във вторник, 28 юли, на което ще бъде домакин президентът на Франция Макрон и с участието на други държавни ръководители и министри на членовете на ITER.

 

 

 

Събитието ще бъде излъчено от работната площадка (10 ч. Обиколка), след това от Асамблейната зала на ITER (церемония в 11 часа, пресконференция в 12:30 часа).
При настоящите обстоятелства физическото присъствие, разбира се, ще бъде ограничено; но ви каним всички да се присъедините към нас чрез излъчването в YouTube на живо: https://youtu.be/2-7GyVLKE6A .

Моля, обърнете внимание, че можете да споделите тази връзка в YouTube с вашето семейство, приятели и професионални сътрудници, които може да имат интерес да проследят събитието.

Можете също така да ни помогнете, като разпространявате съобщението чрез социалните мрежи като използвате хештегите и дръжките за социалните медии на ITER, предоставени по-долу.

https://twitter.com/iterorg

https://www.facebook.com/ITEROrganization

https://www.linkedin.com/company/iter-organization

https://www.instagram.com/iterorganization/?hl=en

Б.Р. – При успешно реализиране на този проект, в който участват с финансиране всички световни сили в областта на ядрената енергетика, практически може да се стартира нова ера в развитието на ядрената енергетика, за което всички силно се надяваме.

Tags:

Comments are closed.

Тема на седмицата

Индийският епос на „Уестингхаус”

През последните години компанията „Westinghouse” извършва активна дейност в страните от Източна Европа. От новините през последните две седмици може да се отбележи откриването...

Още »

Приносът на ядрения отрасъл в икономиката на ЕС

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ-2020 няма да се проведе заради епидемията от COVID-19