ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


Влизането в града-спътник на Калининската АЕЦ (Удомля) е ограничено поради 9 случая на Covid-19

16.04.2020

Девет случая на коронавирус са потвърдени в Удомля. Правителството на Тверска област от 13 април е ограничило влизането в града.

 

Заразените се хоспитализират в отделението по инфекциозни заболявания и са под постоянно медицинско наблюдение.
Членовете на семействата и всеки, който би могъл да бъде в контакт със заразените, също са под наблюдение.

Информация за първите два случая се появи в събота, 11 април. Известно е, че заразените, мъж и жена, живеят в провинцията, в селата Остров и Дерягино.
Два случая на заразяване са внесени от други градове: мъжът е бил на празненство в Болог, а жената е заминала по медицински причини в Санкт Петербург и се е заразила там.

Днес са потвърдени още седем случая на коронавирусна инфекция. В момента 41 души в града са в домашни условия за самоизолация, снето е медицинско наблюдение от шест души.

Правителството на Тверския регион подписа указ, ограничаващ влизането в Удомля. Такава мярка се въвежда, за да се предотврати разпространението на коронавирус.

От 8:00 до 13 април до 30 април входът за граждани, които не са регистрирани по местоживеене или място на престой в градския квартал Удомел, е ограничен.
Ограниченията не се прилагат за хората, които работят в Удомля, но в този случай трябва да имат документ от работодателя, за да влезат или излезат. Специалните превозни средства също се допускат с пропуск.

На всички влизащи на територията, се извърщва безконтактно измерване на телесната температура.

Източник: http://strana-rosatom.ru/2020/04/13/

Tags: , ,

Comments are closed.

Тема на седмицата

Индийският епос на „Уестингхаус”

През последните години компанията „Westinghouse” извършва активна дейност в страните от Източна Европа. От новините през последните две седмици може да се отбележи откриването...

Още »

Приносът на ядрения отрасъл в икономиката на ЕС

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ-2020 няма да се проведе заради епидемията от COVID-19

Последни коментари