ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


Нова статия на Янко Янев за управление на ядрените знания

23.03.2020

Международната конференция на МААЕ за управление на ядрените знания, която трябваше да се проведе в Москва през юни 2020 г., беше отложена за неопределено време, както и много други международни конференции по света.

 

Но епидемията не трябва да пречи на обмена на мнения между експерти. Затова двама участници в отменената конференция на МААЕ, Янко Янев (България – Австрия) и Виктор Мурогов (Русия), вместо отменения си доклад, написаха голяма статия и я публикуваха на руския уебсайт AtomInfo.Ru на руски и английски език: http://atominfo.ru/newsz01/a0249.htm  (рус) и http://atominfo.ru/en/news4/d0526.htm    (англ).

Това е добра практика. Да се надяваме, че други участници в международни конференции, които се отменят поради коронавируса, няма да оставят своите доклади в най-далечното чекмедже на бюрото, а ще намерят начини да ги публикуват в Интернет.

Tags: , , ,

Comments are closed.

Тема на седмицата

Индийският епос на „Уестингхаус”

През последните години компанията „Westinghouse” извършва активна дейност в страните от Източна Европа. От новините през последните две седмици може да се отбележи откриването...

Още »

Приносът на ядрения отрасъл в икономиката на ЕС

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ-2020 няма да се проведе заради епидемията от COVID-19

Последни коментари