ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


Росатом промотира филма „Дивите райски кътчета – Турция”, който National Geographic ще излъчи за България на 8 и 9 януари

08.01.2019

„Дивите райски кътчета: Турция“ е вторият филм от поредицата Wild Edens, която насочва вниманието към промяната на климата.
Филмът достига до публиката благодарение на „Росатом“ и ще бъде излъчен от National Geographic в българския ефир на 8 януари от 16:00 часа и на 9 януари от 09:00 часа.

 

 

С фокус върху флората и фауната в единствените по рода си природни местообитания в Турция, предаването ще покаже на зрителите уникалния и крехък хабитат на влажните зони в провинция Карс, Кавказ и Средиземно море.

Проектът „Дивите райски кътчета“ (Wild Edens) включва заснемането и излъчването на поредица пълнометражни документални филми за недокоснати територии, чиито екосистеми са особено уязвими към въздействието на глобалното затопляне.
Основна цел на проекта е да привлече вниманието на международната общност към климатичните промени и нуждата от глобален преход към чиста енергия.

Подробности на: http://wild-edens.com/

Tags: , ,

Comments are closed.

Тема на седмицата

Енергиен комплекс за безвъглеродно производство на електроенергия

Напоследък редица анализатори отбелязват намаляване на значението на ядрената енергетика, която осигурява малко над 10% от електроенергията в света през 2019 г. Изграждането на...

Още »

Приносът на ядрения отрасъл в икономиката на ЕС

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ-2020 няма да се проведе заради епидемията от COVID-19

Последни коментари