ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


Индия – АЕЦ “Куданкулам” – Компанията Reliance Infrastructure получи EPC договор за над 133 милиона евро

15.04.2018

Компанията Reliance Infrastructure Limited съобщи, че е сключила EPC договор (Engineering, Procurement, and Construction – инженеринг, снабдяване и строителство) на стойност 10,81 милиарда рупии (близо 133,5 милиона евро) с индийската корпорация NPCIL.

 

Договорът включва създаване на комплекс от системи, конструкции и компоненти и провеждането на свързаните с тях строителни дейности за проекта за изграждане на Трети и Четвърти енергоблок на АЕЦ „Куданкулам“.

Срокът за реализиране на дейностите е 56 месеца. Компанията печели договора след конкурентна борба с водещи индийски компании в сферата на EPC услугите.

„Това е изключително престижен и важен проект за нас, който ще ни даде възможност да демонстрираме опита си в областта на проектирането, строителството и управлението на енергийни проекти. Уверени сме в своевременната реализация на проекта в съответствие с международните стандарти за качество“, заяви Арун Гупта, директор на подразделение в Reliance Infrastructure Limited.

Източник: http://www.atomic-energy.ru/news/2018/04/11/84922

Tags: ,

Comments are closed.

Тема на седмицата

Отворено писмо – Помогнете на Дневен център “Дъга” за деца-аутисти

Преди около 2 години под мотото “Подай ръка на различните деца” стартира кампания на инициативен комитет към Асоциация Аутизъм за набиране на средства за...

Още »

АЕЦ “Козлодуй” постави рекорд по време на ПСЕ сред енергоблоковете с ВВЭР-1000

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

50 години българска атомна енергетика – средношколска конференция

Последни коментари