ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


“До Белене и назад” – конкурс за студентско есе

19.04.2012

В контекста на задълбочаването на сътрудничеството с университети и работа със студентите, Института за Енергиен Мениджмънт (ЕМИ) обявява своя втори конкурс за студентско есе след миналогодишното състезание. Темата този път е  „До Белене и назад”. Конкурсът е за студенти от всички специалности в България или в чужбина с обем от 500 до 2000 думи. Наградите са парични с размер до 1000 лв., а най-добрите есета ще бъде публикувани на сайта на ЕМИ.

Критериите за оценка са оригиналност, аргументираност и яснота на посланието.

Очакваме есета до 20ти май 2012 с посочено име, специалност и висше учебно заведение на emi(at)emi-bg(точка)com. Победителят ще бъде обявен за Деня на енергетиката на 4-5 юни.

Източник: : http://www.emi-bg.com/index.php?id=1071

Институтът за Енергиен Мениджмънт (ЕМИ) http://www.emi-bg.com е неправителствена организация, която започва своята дейност през юни 2010. Мисията й е да допринася за устойчивото развитие на българската енергетика и интеграцията й към тази на Европейския Съюз. Подобряването на международното сътрудничество и взаимстването на международен опит цели въвеждането на утвърдени добри практики в България.

Tags: ,

Comments are closed.

Тема на седмицата

ЕС – Ядрената енергетика се изплъзва от Европа

Атомът тръгва от Запад на Изток, и това съществено променя ядрения отрасъл. Към такъв извод са склонни много от участниците в европейския ядрен форум,...

Още »

Приносът на ядрения отрасъл в икономиката на ЕС

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ, 16–18.09.2020, Варна

Последни коментари