ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


Япония очаква нови провокации от страна на КНДР

02.10.2017

Японските въоръжени сили възнамеряват да предприемат специални мерки в региона на 10 октомври, когато започва официалната кампания на страната за изборите в долната камара на парламента и годишнината от създаването на Корейската работническа партия, която ще бъде отбелязана в КНДР.

 

 

Това бе обявено в петък на пресконференцията в Токио от министъра на отбраната на страната Ицунори Онодара.
„В Северна Корея, 10 октомври се счита за важна дата“, цитира министъра агенция „Киодо“.
„Там има обичай да се провеждат различни военни изпитания преди или след тези празници. Ние ще се подготвяме интензивно за възможни нови провокации“.

На 26 септември японският премиер Синдзо Абе нареди на министъра на отбраната на страната Онодара и на генералния секретар на кабинета на министрите Йошихид Суге да останат в Токио за времетраенето до извънредните общи избори на 22 октомври.
Тази мярка се предприема за да се гарантира най-бързата реакция при евентуални действия от страна на Пхенян, включително изстрелване на ракети или ново ядрено изпитание.

Източник: ТАСС

Tags: ,

Comments are closed.

Тема на седмицата

Индийският епос на „Уестингхаус”

През последните години компанията „Westinghouse” извършва активна дейност в страните от Източна Европа. От новините през последните две седмици може да се отбележи откриването...

Още »

Приносът на ядрения отрасъл в икономиката на ЕС

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ-2020 няма да се проведе заради епидемията от COVID-19

Последни коментари