ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


Президентът на РФ Владимир Путин награди ръководителя на групата компании ASE Валерий Лимаренко

31.01.2017

Президентът на Русия Владимир Путин връчи орден „Александър Невски“ на ръководителя на Групата компании ASE (част от „Росатом“) Валерий Лимаренко.

 

Церемонията се състоя в Кремъл, а наградата бе присъдена за постигнати трудови успехи и многогодишна добросъвестна работа.

„Пред нас стои много сериозната и отговорна задача за популяризиране на руските ядрени технологии на международния пазар. Ние се стараем да работим така, че руските ядрени централи винаги да бъдат еталон за качество и безопасност, като с това повишават престижа на нашата страна.
Уверен съм, че тази висока държавна награда, свидетелстваща за признанието на заслугите на всички специалисти от отрасъла, ще стане за нас допълнителен стимул за работа“, заяви Лимаренко.

Източник: http://www.atomic-energy.ru/news/2017/01/30/72146

Tags: , ,

Comments are closed.

Тема на седмицата

Енергиен комплекс за безвъглеродно производство на електроенергия

Напоследък редица анализатори отбелязват намаляване на значението на ядрената енергетика, която осигурява малко над 10% от електроенергията в света през 2019 г. Изграждането на...

Още »

Приносът на ядрения отрасъл в икономиката на ЕС

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ-2020 няма да се проведе заради епидемията от COVID-19

Последни коментари