ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


Пряко предаване на Нова телевизия от Дневен център “Дъга”

18.01.2017

Вчера на гости на Дневен център „Дъга“ беше екипът на предаването „На кафе“ и зрителите на Нова телевизия успяха да видят как протича един час на нашите деца там.

 

По време на почти 40 минутното пряко предаване, Гала (от студиото) и репортерката Ина (пряко от център „Дъга“) дискутираха с Цвети (майката на малкия Илиян) какво е да живееш с аутист.

Наталия Николова (психолог от център „Дъга“) разказа за целите на Сдружение „Асоциация Аутизъм“ и работата на дневен център „Дъга“.
Отидохме и до мястото, което стана наша кауза.

После водещият на организирания от нас и нашите партньори благотворителен коктейл „Подай ръка на различните деца“, който ще се проведе на 19.01.2017 г. от 19:00 часа в Rainbow Plaza, Иво Танев, представи изпълнителите, които ни подадоха ръка, нашите спонсори, които помогнаха събитието да се случи, както и част от събраните вече предмети за търга, който ще се проведе по време на коктейла.

Пълния запис на предаването можете да гледате в платформата Nova Play на Нова.

„Нова Броудкастинг Груп“ АД е един от медийните партньори на благотворителен коктейл „Подай ръка на различните деца“.
За въпроси относно благотворителния коктейл – тел. 0889 07 66 56 или имейл ymihaylova@gmsf.eu.

 

А днес, 18.01.2017 г., директорът на дневен център „Дъга“ Ани Андонова и инициаторът и съорганизатор на благотворителния коктейл „Подай ръка на различните деца“ Илонка Александрова ще участват в Шоуто на Калина Стефанова по радио FM+.

Във времето между 12 и 13 часа, Ани, Илонка и Калина ще си говорят за състоянието аутизъм, за работата на Асоциация Аутизъм, за инициативата за разширяване на дневен център „Дъга“, както и за благотворителния коктейл, който ще се проведе в четвъртък, 19.01.2017 г., от 19 часа в Rainbow Plaza.

Можете да слушате радио FM+ и онлайн на адрес http://fmplus.net/player/.

А ако имате въпроси за благотворителния коктейл, не се колебайте да ги зададете на тел. 0889 07 66 56 или имейл ymihaylova@gmsf.eu.

Tags: , ,

Comments are closed.

Тема на седмицата

ЕС – Ядрената енергетика се изплъзва от Европа

Атомът тръгва от Запад на Изток, и това съществено променя ядрения отрасъл. Към такъв извод са склонни много от участниците в европейския ядрен форум,...

Още »

Приносът на ядрения отрасъл в икономиката на ЕС

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ, 16–18.09.2020, Варна

Последни коментари