ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


Благотворителен коктейл „Подай ръка на различните деца“ за разширяване на дневен център „Дъга“

03.01.2017

Сдружение „Асоциация Аутизъм“ организира благотворителна инициатива за събиране на средства за разширяване на Центъра за работа с деца от аутистичния спектър „Дъга“.

 

Инициативата е под надслов „Подай ръка на различните деца“ и има за цел построяването на ново крило към центъра, за което са нужни още 100 000 лева.

В момента в център „Дъга“ се работи ежедневно и безплатно с 25 деца, а с разширяването му - изграждане и оборудване на сензорна зала за ерготерапия, зала за музикотерапия и помещения за групова специализирана терапия, центъра ще могат да посещават безплатно общо 50 деца всеки ден.

Благотворителният коктейл ще се проведе на 19 януари 2017 г. от 19:30 ч. в Rainbow Plaza – гр. София. Инициативата се провежда под патронажа на кмета на столицата Йорданка Фандъкова и ще събере на едно място общественици, политици, популярни личности, музикални изпълнители, кино звезди, хора от различни бизнес сектори, родители на деца с аутистични проблеми.

Кувертът е 50 лева, които ще са в помощ на разширяването на центъра. Всеки, който има желание, ще може да дари и допълнително средства или да се включи в търг и томбола, които също имат за цел набирането на допълнителна помощ за център „Дъга“.

За каузата вече са набрани 100 000 лв., дарени от Райфайзен Банк, частни дарители и благотворителни събития на Асоциацията.

 

Водещ на събитието ще бъде Иво Танев, а негов асистент ще бъде ко-водещата на предаването „Големите надежди“ Ахинора. Програмата на вечерта ще открие 11-годишната Христина Йосифова, ученичка в Мастър клас на Искра Милкова от Х Factor, която ще изпълни песента “Over the rainbow” за децата от център „Дъга“.

В програмата ще се включат още Орлин Павлов, Силвия Кацарова, Йоанна Драгнева, Красимира Иванова, деца от „Хайлайт Сингинг Студио“, арт център „Кърнолски“, квартет от Националното музикално училище „Любомир Пипков“, изявени изпълнители от музикални телевизионни формати и др.

Всички, които искат да присъстват на благотворителния концерт и да подкрепят център „Дъга“, трябва да заявят присъствието си до 12 януари на тел.: 0889 07 66 56 или на имейл ymihaylova@gmsf.eu.

А тези, които искат да помогнат за разширяването на центъра, но нямат възможност да присъстват на благотворителния коктейл, могат да се включат с дарение на дарителска сметка:

Сдружение „Асоциация аутизъм“

Банка ДСК, клон Батенберг

IBAN: BG59STSA93000004098345

BIC: STSABGSF

основание: дарение

 

Източник: https://offnews.bg/news/Obshtestvo_4/Podaj-raka-na-razlichnite-detca_643372.html

За повече информация: http://autism-duga.info/

http://www.autism-bg.net/

https://www.autism-duga.info/fr2015x/bg/news/news007.html#y2017m01d02

Tags: ,

Comments are closed.

Тема на седмицата

ЕС – Ядрената енергетика се изплъзва от Европа

Атомът тръгва от Запад на Изток, и това съществено променя ядрения отрасъл. Към такъв извод са склонни много от участниците в европейския ядрен форум,...

Още »

Приносът на ядрения отрасъл в икономиката на ЕС

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

ENEN PLUS project – европейско ядрено ученическо състезание

Последни коментари