ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


Сърцата на хората са отворени за благотворителност! – секцията в София на WiN-България помага на децата-аутисти от дневен център “Дъга”

14.12.2016

Отмина една вълнуваща вечер WiN&Wine, организирана от жените в ядрената индустрия, секция София. Изпълни се не просто точка от годишния план, а стана събитие!

     На 7.12.16г  жените от секция София на Жените в ядрената индустрия (WiN-България) организираха благотворителна вечер, с която се включиха в „ Българската Коледа” в помощ на децата аутисти.  Домакини на събитието бяха дамите от Рискинженеринг АД и председател Маринела Илиева.

 

 от ляво на дясно: Мая Георгиева, Наталия Денисова, Алла Николова, Маринела Илиева и Радка Иванова. Алла и Радка са пенсионери от АЕЦ „Козлодуй“, останалите работят в Рискинженеринг  АД.

Вълшебството, което създаде обстановка на доброта и съпричастност бяха благотворителна изложба на картини от четири автора – Мая Георгиева, Иванка Иванова, Алла Николова и  Виолета Спасова.

 

 

Благотворителен базар на сладкиши, приготвени от жените, сурвачки, декорации за дома и офиса, всичко направено с много вкус и любов!

Спонсор на събитието бе винарна „Загрей”, която всяка година поднася свои вина, за радост на всички присъстващи!
Имаше много настроение и доказана съпричастност!

Благодарим на всички, допринесли с труда си и старанието си за събирането на средствата!

Благодарим на хората от Рискинженеринг и винарна Загрей , че подкрепиха тази благородна инициатива.

Изключителна благодарност на 11-годишната Александра Ботева, която донесе приготвени от нея самата фантастични меденки!

Събраните средства 1200 лв  са внесени по сметката на сдружение”Асоциация Аутизъм” за  дневен център за деца-аутисти „Дъга” – кв. Лозенец, София.

На всички участници пожелаваме топлина, обич и нежност на Бъдни вечер, весели Новогодишни празници, много здраве, бъдещи успехи и благоденствие!

От WiN София

 

Б.Р. С огромна благодарност и признателност към дарителите от софийската секция на WiN-България публикувам това съобщение.
Радвам се, че жените от сдружението не са само отлични професионалисти, но и Човеци, състрадателни към проблемите на дечицата-аутисти.
Това е първото целево дарение за Асоциация Аутизъм от предприятията и организациите в ядрената сфера на България. Надявам се примерът да бъде заразителен.

Красимир Христов – създател и редактор на независимия ядрен сайт AtomInfo. Bg

Всички публикации  по темата ще намерите в главата на сайта в секция „Аутизъм“

Tags: , ,

Comments are closed.

Тема на седмицата

ЕС – Ядрената енергетика се изплъзва от Европа

Атомът тръгва от Запад на Изток, и това съществено променя ядрения отрасъл. Към такъв извод са склонни много от участниците в европейския ядрен форум,...

Още »

Приносът на ядрения отрасъл в икономиката на ЕС

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ, 16–18.09.2020, Варна

Последни коментари