ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


Три платинени награди за ASE в международния конкурс MARCOM AWARDS

28.10.2016

 Публичният годишен отчет на Групата компании ASE за 2015 г. бе отличен с платинови награди от международния конкурс MarCom Awards 2016 в три номинации – за корпорация: Най-добър годишен отчет на корпорация, за годишен доклад: Най-добър дизайн на годишен доклад и за електронен годишен доклад: Най-добър интерактивен годишен отчет.

Победата е признание за качествата и креативността на отчета на компанията на международно ниво. Ежегодно в конкурса участват повече от 6000 организации от 30 държави.

Подготовката на отчета на Групата компании ASE се извършваше съответно разширения вариант на ръководството GlobalReportingInitiative, версия G4.
Освен това, както и през миналата година, отчетът бе подготвен в съответствие с Международния стандарт за интегрирана отчетност, стандартите от серия AA1000 и отрасловото приложение за строителни компании GRI CRESS.
Отчетът включва както финансово-икономически и производствени резултати от дейността на компанията през 2015 г., така и информация в областта на устойчивото развитие, в това число и данни за екологичното влияние и социалната дейност в регионите на присъствие на компанията.

През 2015 г. приходът на Групата компании ASE бе 166,6 милиарда рубли, а портфейлът от чуждестранни поръчки – 70,6 милиарда долара.
Компанията заема първо място в света по количество едновременно изграждащи се енергоблокове.

 

 

MarCom Awards е един от най-големите и престижни международни конкурси в областта на корпоративните комуникации.
Организатор на събитието е Асоциацията на професионалистите от маркетинга и комуникациите (AMCP), която провежда дейността си от 1995 г. и е разположена в САЩ.

„През 2015 г. приключи формирането на инженерното подразделение на руската държавна корпорация „Росатом“. По този начин Групата компании ASE стана център за инженерна експертиза в ядрения отрасъл. За нас, както и за компанията, активно работеща на чуждестранните пазари, е много важна информационната прозрачност. Като правим отчети, които отговарят на международните изисквания, ние се стреми всеки представител на заинтересована страна да може да проследи еволюцията на нашата компания, да види ключовите изменения, да оцени реализацията на стратегическите задачи и устойчивостта на нашия бизнес“, подчерта ръководителят на Групата компании ASE Валерий Лимаренко.

Източник: http://www.niaep.ru/journalist/news/98e9ec804ead970c820b933d9454a375

Tags: ,

Comments are closed.

Тема на седмицата

Индийският епос на „Уестингхаус”

През последните години компанията „Westinghouse” извършва активна дейност в страните от Източна Европа. От новините през последните две седмици може да се отбележи откриването...

Още »

Приносът на ядрения отрасъл в икономиката на ЕС

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ-2020 няма да се проведе заради епидемията от COVID-19

Последни коментари