ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


Вече 10 години AtomInfo.Ru радва читателите си в интернет

16.10.2016

Преди 10 години на 16-ти октомври 2006 година за радост на ядрената общност в интернет се появи независимият информационно-аналитичен ядрен сайт AtomInfo.Ru.

 

Този информационен ресурс бързо стана популярен сред рускоезичната ядрена общност.

С разнообразните си публикации в ядрената сфера за много хора той е четивото за сутрешното им кафе. А някой от държавните ръководители наред с останалата информация, намират сутрин на бюрата си и сводка за публикуваното в AtomInfo.Ru.

Благодарение на усърдната работа на основния екип – Александр Уваров и Игор Балакин сега на форума на сайта има постоянно присъствие от над 300 различни читатели (гости) и всички популярни internet-търсачки.
Малко ядрени форуми по света могат да се похвалят с над 1000 регистрирани членове.

А когато стана аварията на АЕЦ “Фукушима-1” в първите часове и дни сайтът се превърна в единственият компетентен информационен източник, търсен от ядрената общност и СМИ по цял свят. Тогава бе поставен и рекордът за едновременни посещения – 2 690 на 16.3.2011, 16:51 часа.

Сега главният редактор Александр Уваров е търсен и желан събеседник от множество световно-известни издания и организации по водещите теми от ядрената сфера.

 

С особено чувство на признателност и благодарност поздравявам моите приятели Саша и Игор по случай 10-годишния юбилей на сайта.
Те бяха първите професионалисти от СМИ, които ми подадоха ръка за излизането на бял свят на
моя сайт – AtomInfo.Bg. Активното ни творческо сътрудничество продължава и сега.

Желая много, много здраве на целия екип и техните семейства. Нека се множат творческите им успехи за радост на посетителите от ядрената общност.

Tags: ,

Comments are closed.

Тема на седмицата

Индийският епос на „Уестингхаус”

През последните години компанията „Westinghouse” извършва активна дейност в страните от Източна Европа. От новините през последните две седмици може да се отбележи откриването...

Още »

Приносът на ядрения отрасъл в икономиката на ЕС

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ-2020 няма да се проведе заради епидемията от COVID-19

Последни коментари