ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


Новият генерален директор на “Росатом” формулира главната си задача

12.10.2016

 Новият генерален директор на държавната корпорация „Росатом“ Алексей Лихачов посочи главната си задача на този пост, съобщи РИА “Новости”.
”Главната задача, която стои пред мен сега е да направя така, че този ускорен темп на развитие, който отрасълът е набрал през последните години, в никакъв случай да не се намалява.
Да не се за забавят проектите във връзка със смяната на генералния директор и да се укрепва културата на безопасност”, каза Лихачов.

Според думите му, предложението да възглави “Росатом” е направено от бившия ръководител на държавната корпорация Сергей Кириенко.
”Но, разбира се, решението се взема от президента на страната. И това огромно доверие, което ми е оказано от Владимир Владимирович Путин, налага и голяма отговорност”, отбеляза Лихачов.

Източник: http://www.mngz.ru/economy/2302943-novyy-gendirektor-rosatomanazval-svoyu-glavnuyu-zadachu.html

Tags: ,

Comments are closed.

Тема на седмицата

Индийският епос на „Уестингхаус”

През последните години компанията „Westinghouse” извършва активна дейност в страните от Източна Европа. От новините през последните две седмици може да се отбележи откриването...

Още »

Приносът на ядрения отрасъл в икономиката на ЕС

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ-2020 няма да се проведе заради епидемията от COVID-19

Последни коментари