ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


Система за бизнес-комуникации между участниците на “АТОМЕКС 2016” е представенa на сайта на мероприятието

08.10.2016

 На 19-20 октомври в Москва, на площадката на изложбения комплекс «Экспоцентр» ще се състои бизнес-събитие – Международен форум и изложба на доставчиците в ядрения отрасъл «АТОМЕКС 2016».

Държавната корпорация «Росатом» провежда мероприятието с цел развитие на взаимодействието между доставчиците и клиентите в ядрения отрасъл, увеличаване на количеството на доставчиците, повишаване качеството на закупуваните оборудване и услуги, усъвършенстване на дейността по доставките.

Делегатите и изложителите на форума-изложба ще имат уникална възможност да се възползват от системата за определяне на срещи, задачата на която е да способства за установяване и развитие на професионалните контакти през време на мероприятието.
Тази система позволява да се назначи и проведе среща с определен участник на «АТОМЕКС 2016» по време на провеждане на форума.

За да се използва услугата, трябва да се направи несложна регистрация а сайта http://www.atomeks.ru/matchmaking, след това да се запознаете със списъка на участниците в системата за определяне на срещи, да се определят тази, които отговарят на бизнес интересите и да се изпрати заявка за провеждане на срещата, като се съгласува темата на преговорите и оптималното планирано време за работа.
Срещите ще се провеждат на площадката на мероприятието, където ще бъде организирана специална зона “Борса на контактите”.

Очаква се – в работата на форума «АТОМЕКС 2016» да вземат участие представители на над 200 компании доставчици, а също и ръководители и

Специалисти от основните предприятия и организации под шапката на Държавната корпорация «Росатом»: Горивната компания «ТВЭЛ», Групата компании «АСЭ», АО «Атомэнергомаш», АО «Наука и инновации», АО «Концерн Росэнергоатом», АО «СНИИП», ФГУП «РФЯЦ-ВНИИЭФ», ФГУП «НИИИС им.Ю.Е.Седакова», ФГУП «ГХК», ОЦКС на Росатом и други.

С програмата на Форума и с условията за участие може да се запознаете на сайта на мероприятието http://www.atomeks.ru/

Tags:

Comments are closed.

Тема на седмицата

Индийският епос на „Уестингхаус”

През последните години компанията „Westinghouse” извършва активна дейност в страните от Източна Европа. От новините през последните две седмици може да се отбележи откриването...

Още »

Приносът на ядрения отрасъл в икономиката на ЕС

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ-2020 няма да се проведе заради епидемията от COVID-19

Последни коментари