ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


Обръщение на Димитър Ангелов към колектива на АЕЦ “Козлодуй”

21.07.2016

 УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

В последния ден, в който съм изпълнителен директор на “АЕЦ Козлодуй” ЕАД, позволете ми да изкажа своето искрено уважение и дълбока благодарност към Вас.

Благодаря на колегите, с които бях щастлив да работя през близо четиридесетте години на трудовия ми път в атомната централа и от които съм научил толкова много.
Заедно израствахме, преодолявахме трудностите и се радвахме на постигнатите успехи. Благодаря и на всички, които ме подкрепяхте през годините, когато имах честта да ръководя Дружеството – от септември 2014 г. досега, а преди това и в периода 2009 – 2010 г.
Гордея се, че съм работил рамо до рамо с такива забележителни професионалисти!

Затова се чувствам длъжен най-отговорно да Ви уверя, че благодарение на общите ни усилия днес АЕЦ “Козлодуй” е в много добро и стабилно състояние.
Успешно и в срок се изпълняват производствената, ремонтната и инвестиционната програма, като във всички сфери на дейност най-стриктно се спазват законите на Република България.

По график се реализират и дейностите, свързани с важния както за нас, така и за енергетиката на страната проект за продължаване на срока на експлоатация на Пети и Шести блок. Аз съм убеден, а вярвам – и вие, че нашите блокове могат и трябва да работят още дълги години, защото правим всичко необходимо за тяхната безопасност и надеждност.

Скъпи колеги,

Продължавайте и занапред да си поставяте високи цели и посвещавайте всеки ден на тяхното постигане.
Отстоявайте високия авторитет на ядрените енергетици на България и помнете, че благодарение на нашия труд и нашия професионализъм атомната ни централа е сред най-добрите в света!
Бъдете горди с постигнатото досега и с това,
че работите в АЕЦ “Козлодуй”!

ДИМИТЪР АНГЕЛОВ

Tags: ,

Comments are closed.

Тема на седмицата

ЕС – Ядрената енергетика се изплъзва от Европа

Атомът тръгва от Запад на Изток, и това съществено променя ядрения отрасъл. Към такъв извод са склонни много от участниците в европейския ядрен форум,...

Още »

Приносът на ядрения отрасъл в икономиката на ЕС

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ-2020 няма да се проведе заради епидемията от COVID-19