ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


АО „РУСАТОМ СЕРВИС“ взе участие в международния ядрен форум “Българската атомна енергетика – национална, регионална и световна енергийна сигурност”

19.06.2016

Представители на „Русатом Сервис“ взеха участие в Международната конференция „Българската атомна енергетика – национална, регионална и световна енергийна сигурност“, организирана от БУЛАТОМ, която се проведе на 15-17 юни 2016 г. във Варна.

 

В рамките на пленарната сесия генералният директор на „Русатом Сервис“ Евгений Салков представи доклад на тема „Дългосрочен договор за обслужване“ (O&M – operation and maintenance), като в изложението му бе представено интегрираното предложение на руската държавна корпорация „Росатом“ за предимствата на този вид договори.

Интегрираното предложение включва услуги по техническата поддръжка по време на експлоатацията на АЕЦ, организация и провеждане на ремонти и модернизации, обучение на квалифициран персонал за АЕЦ, обезпечаване на доставки на оборудване, резервни части и всякакви видове ремонтна документация.

 

„Участието в отраслови форуми, най-вече в международни, с такива мащаби – това е допълнителна възможност да се представят пред чуждестранните ни партньори нашите компетенции, да разкажем за постигнатите резултати и да обсъдим съвместните планове за бъдещето“, коментира Салков.

Подробности на: http://www.rusatomservice.ru/ru/news/442.html#rusatom

Tags: ,

Comments are closed.

Тема на седмицата

ЕС – Ядрената енергетика се изплъзва от Европа

Атомът тръгва от Запад на Изток, и това съществено променя ядрения отрасъл. Към такъв извод са склонни много от участниците в европейския ядрен форум,...

Още »

Приносът на ядрения отрасъл в икономиката на ЕС

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ-2020 няма да се проведе заради епидемията от COVID-19