ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


Крим – Пускането втория етап от енергийния мост започва на 24 април

13.02.2016

Пускането на енергийния мост от Краснодарския край в Крим започва на 24 април, съобщи ръководителят на компанията „Крымэнерго“ Виктор Плакида. Специалистите последователно ще въведат в експлоатация още два кабелни електропровода по дъното на Керченския пролив.

“На 24 април, съгласно прогнозите, трябва да получим допълнително още 230 MW мощност от Таманския полуостров. Това значително ще облекчи ситуацията с електроснабдяването на населението”.

“На 25 май, ако всичко върви по плана, ще влезе в експлоатация и последният кабелен електропровод по проекта за енергийния мост”, каза Плакида на заседание на регионалното отделение на Общоруския народен фронт (ОНФ).

Според думите на ръководителя на „Крымэнерго“, след пускането в експлоатация, Крим ще разполага допълнително с още 430 MW мощност.

Източник: http://atominfo.ru/newsm/t0680.htm

Tags: ,

Comments are closed.

Тема на седмицата

Индийският епос на „Уестингхаус”

През последните години компанията „Westinghouse” извършва активна дейност в страните от Източна Европа. От новините през последните две седмици може да се отбележи откриването...

Още »

Приносът на ядрения отрасъл в икономиката на ЕС

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ-2020 няма да се проведе заради епидемията от COVID-19

Последни коментари