ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


Разходите за реализиране на споразумението с Иран трябва да са за сметка на този, който е въвеждал санкциите

27.07.2015

Основната част от разходите при реализиране на споразумението по иранската ядрена програма трябва да понесат тези, които са въвеждали санкциите против Техеран.

Това е заявил пред Интерфакс руски дипломатически източник. Според думите му, със започването на усиления мониторинг на иранските ядрени обекти от страна на МААЕ ще са необходими допълнителни парични вливания, предава радио „Вести ФМ“.

При създалата се ситуация събеседникът на агенцията е отбелязал, че Русия надали ще даде значителен паричен принос за реализиране на виенските договорености.

Както е известно, на 14 юли “шесторката” от международни посредници и Иран във Виена изработиха Съвместен всеобхватен план за действия.

Източник: http://radiovesti.ru/article/show/article_id/173527

Tags: , , ,

Comments are closed.

Тема на седмицата

Индийският епос на „Уестингхаус”

През последните години компанията „Westinghouse” извършва активна дейност в страните от Източна Европа. От новините през последните две седмици може да се отбележи откриването...

Още »

Приносът на ядрения отрасъл в икономиката на ЕС

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ-2020 няма да се проведе заради епидемията от COVID-19

Последни коментари