ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


МААЕ и Иран – информация за преговорите

07.02.2012

   Представителите на МААЕ, водени от главния експерт по иранската ядрена програма и заместник на генералния директор на МААЕ Герман Накертц, проведоха в Техеран в края на януари 2012 година редица срещи с ирански официални лица по иранската ядрена програма.

 

 

   Съобщението е на пресслужбата на МААЕ. Следващия кръг от преговорите е насрочен за 20 и 21 февруари, също в Техеран.

    “МААЕ разясни своето безпокойство и обозначи приоритетите си, фокусирани към изясняване на възможните военни измерения в ядрената програма на Иран”, – отбелязват от пресслужбата.

   Страните също са обсъдили първите стъпки, които трябва да бъдат направени за достигане на продуктивен диалог между агенцията и ислямската република.

   “Агенцията запазва своето желание за по-интензивен диалог”, – коментира резултатите от преговорите генералният директор на МААЕ Юкия Амано.

 

Източник: AtomInfo.Ru

07.02.2012

Tags: , , ,

Comments are closed.

Тема на седмицата

Индийският епос на „Уестингхаус”

През последните години компанията „Westinghouse” извършва активна дейност в страните от Източна Европа. От новините през последните две седмици може да се отбележи откриването...

Още »

Приносът на ядрения отрасъл в икономиката на ЕС

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ-2020 няма да се проведе заради епидемията от COVID-19

Последни коментари