ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


Westinghouse нае М3 Communications за своя PR агенция в България

23.10.2014

 

Водещата български PR компания М3 Communications Group, Inc ще подкрепя усилията на базираната в САЩ Westinghouse Electric, за придвижване напред в планираната експанзия на атомната електроцентрала “Козлодуй” в България.

„Westinghouse Electric Company обяви днес решението си да работи с М3 Communications Group, Inc“, заяви базираната в София M3 Communications Group в изявление от сряда.

M3 Communications Group Inc, част от световния лидер Global PR Hill + Knowlton Стратегии Group, е активна на пазара на българските публични комуникации повече от 20 години. През август 2014 г. е удостоена с наградата „Най-добра PR агенция в Европа“ и наградата „Най-добър при презентиране на нов продукт“ от международния бизнес Stevie Awards.

На 1 август, Westinghouse съобщи, че след консултации с всички български политически партии, че е подписала акционерно споразумение за разширяване на АЕЦ “Козлодуй” чрез добавяне на енергоблок с реактор AP1000 .

Westinghouse Electric, дружество на Toshiba Corporation, предоставят цялостно оборудване, проектиране, инженеринг и гориво за бъдещия седми блок на. В рамките на следващата година, Westinghouse ще проведе конкурентен търг, в съответствие с линията на Европейския съюз и българските правила за обществени поръчки, за изграждане на седми блок. AP1000 се очаква да бъде въведен в експлоатация през 2023 година.

Козлодуй в момента експлоатира два съветски енергоблока по 1000 MW всеки, блокове 5 и 6, чийто експлоатационен живот ще изтече през 2017 г. и 2019 година, съответно.

Електроцентралата е наела френско-руски консорциум за удължаване на живота на 5 блок, до 60 години, а подобна стъпка се очаква да бъде направен и по отношение на 6-ти блок.

- Вижте повече на: http://www.novinite.com/articles/164265/Westinghouse+Picks+%D0%9C3+Communications+for+Its+PR+Agency+in+Bulgaria#sthash.1CGWe469.dpuf

Tags: ,

One Response to Westinghouse нае М3 Communications за своя PR агенция в България

 1. TSO on 23.10.2014 at 20:01

  http://mmmglobal.org/news/10907
  Това е последното налично за финансиращата експанзията банка в интернет.

  DoE не поема ангажименти за цитираната експанзия. Информацията е от неформален разговор.

  Не се очертава потвърждение от което и да е правителство на договора за К7.

  http://m.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/i-maksim-behar-e-bil-agent-na-ds-4661311
  Имат правилен в агентурно отношение избор.

  Нека пожелаем успех на Westinghouse…

Тема на седмицата

ЕС – Ядрената енергетика се изплъзва от Европа

Атомът тръгва от Запад на Изток, и това съществено променя ядрения отрасъл. Към такъв извод са склонни много от участниците в европейския ядрен форум,...

Още »

Приносът на ядрения отрасъл в икономиката на ЕС

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ, 16–18.09.2020, Варна

Последни коментари