ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


40 години АЕЦ “Козлодуй” – поздравителен адрес от Сергей Кириенко – генерален директор на “Росатом”

04.09.2014

Генералният директор на Държавната корпорация «Росатом» С.В. Кириенко изпрати поздравителен адрес към работниците и ветераните от АЕЦ “Козлодуй” във връзка с 40 годишнината на централата.

 

В поздравлението се казва:

“Уважаеми работници и ветерани от АЕЦ “Козлодуй”! От цялата си душа ви поздравявам послучай 40 годишнината от началото на работата на централата!

АЕЦ “Козлодуй” е най-големият производител на електроенергия в България, обезпечаваща стабилността на националната икономика. Тази централа е въплъщение на ефективното и взаимно-изгодно сътрудничество, което в продължение на десетилетия свързва нашите страни.

Професионализмът, опитът и знанията на работниците от АЕЦ “Козлодуй” осигуриха не само многогодишната стабилна и безаварийна работа на централата, но и записаха нови ярки страници в историята на световната ядрена енергетика.

Пожелавам на работниците и ветераните от АЕЦ “Козлодуй” нови производствени успехи, здраве, благополучие и всичко най-добро”.

 

Tags: ,

Comments are closed.

Тема на седмицата

ЕС – Ядрената енергетика се изплъзва от Европа

Атомът тръгва от Запад на Изток, и това съществено променя ядрения отрасъл. Към такъв извод са склонни много от участниците в европейския ядрен форум,...

Още »

Приносът на ядрения отрасъл в икономиката на ЕС

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ, 16–18.09.2020, Варна

Последни коментари