ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


Светла Тодорова става шеф на ДКЕВР, Евгения Харитонова се връща в комисията

01.09.2014

Енергийният експерт и бивш член на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) Светла Тодорова ще бъде предложена за шеф на ДКЕВР. Очаква се тя да заеме мястото на Боян Боев, който подаде оставка в четвъртък, информира в. „Труд“ и economic.bg, цитирайки свои източници.

Окончателното решение за това се очаква да бъде взето на следващото заседание на Министерски съвет. В новия състав на комисията се очаква да се върне и енергийният експерт Евгения Харитонова, съобщиха запознати пред 3eNews. Тя бе за кратко председател на ДКЕВР, както и бивш зам.- министър на икономиката в кабинета на ГЕРБ.

Светла Тодорова работи в областта на енергетиката повече от 30 години. От 2000 до 2002 г. е директор на дирекция „Цени“ в енергийния регулатор, а след това става член на ведомството. Това ще бъде осмата смяна на шеф на ДКЕВР в рамките на последните две години.

Източник: http://3e-news.net/

Tags:

Comments are closed.

Тема на седмицата

Индийският епос на „Уестингхаус”

През последните години компанията „Westinghouse” извършва активна дейност в страните от Източна Европа. От новините през последните две седмици може да се отбележи откриването...

Още »

Приносът на ядрения отрасъл в икономиката на ЕС

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ-2020 няма да се проведе заради епидемията от COVID-19

Последни коментари