ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


МВнР на Иран: Експертните преговори с “шесторката” ще се проведат от 2 до 5 юни във Виена

28.05.2014

 

Поредният кръг от преговорите на експертно ниво между Техеран и “шесторката” от международни посредници по иранската ядрена програма ще се състои във Виена от 2 до 5 юни, едновременно със заседанието на Съвета на управляващите на МААЕ. Това съобщи Министърът на външните работи на Иран.

 

 

“Ние ще продължаваме да водим преговорите сериозно и конкретно, без да бързаме, отстоявайки правата на Иран, запазвайки националното достойнство, преодолявайки препятствията по пътя към прогреса на Иран”, - казва Мохаммад Джавад Зариф, цитиран от РИА „Новости“.

Както е известно, следващият рунд от преговорите на Иран с “шесторката” от международни посредници по ядрената програма на Техеран ще се проведе от 16 до 20 юни във Виена.

По-рано министърът на външните работи на Иран заяви, че споразумение по урегулирането на иранския ядрен проблем между “шесторката” от международни посредници и Иран е възможно.

Подробности на: http://www.rosbalt.ru/

Tags: , ,

Comments are closed.

Тема на седмицата

ЕС – Ядрената енергетика се изплъзва от Европа

Атомът тръгва от Запад на Изток, и това съществено променя ядрения отрасъл. Към такъв извод са склонни много от участниците в европейския ядрен форум,...

Още »

Приносът на ядрения отрасъл в икономиката на ЕС

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ, 16–18.09.2020, Варна

Последни коментари