ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


Представител на компанията АЕЦ “Аккую” ще вземе участие в семинар по безопасността, организиран от МААЕ

21.02.2014

 

 

В централата на Международната агенция по атомна енергия (МААЕ) във Виена ще бъде проведен семинар по култура на безопасността.

В мероприятието ще вземе участие ръководителят на управлението по техническо регулиране на Про ектната компания „АЕЦ „Аккую““ Игор Когай.

Предстоящият семинар е продължение на активното сътрудничество между МААЕ, Турската агенция по атомна енергия и други държавни институции в областта на развитието на ядрената инфраструктура на страната.

В рамките на семинара се планира разглеждането на националната програма за развитие на ядрената инфраструктура и на Социалистическа република Виентам.

Източник: http://www.mngz.ru/oil-gas-energetics/353867-v-seminare-magate-po-bezopasnosti-primet-uchastie-predstavitel-aes-akkuyu.html

Б.Р. предлагам на любознателните читатели да разгледат оригиналната снимка в посочения източник. Би трябвало веднага да познаете сарофагът на Чернобилската АЕЦ. Интересно каква е връзката с текста на публикацията. Какво ли не правят хората за едни пари? В такива случай аз казвам -не всичко е пари, Приятелю.

Tags: , ,

Comments are closed.

Тема на седмицата

ЕС – Ядрената енергетика се изплъзва от Европа

Атомът тръгва от Запад на Изток, и това съществено променя ядрения отрасъл. Към такъв извод са склонни много от участниците в европейския ядрен форум,...

Още »

Приносът на ядрения отрасъл в икономиката на ЕС

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

ENEN PLUS project – европейско ядрено ученическо състезание

Последни коментари