ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


АЕЦ “Козлодуй” – Съобщение относно инвестиционно предложение – “Продължаване срока на експлоатация на 5 и 6 блок на АЕЦ “Козлодуй”.

11.02.2014

 

 

“АЕЦ Козлодуй” ЕАД уведомява всички заинтересовани лица за ново инвестиционно предложение: “Продължаване срока на експлоатация на 5 и 6 блок на АЕЦ “Козлодуй”.

Подробности относно инвестиционното предложение можете да намерите в Информацията за преценяване на необходимостта от ОВОС по Приложение № 2 към чл. 6 на НАРЕДБА за условията и реда за извършване на ОВОС, която може да бъде прочетена тук, а също така е достъпна и в гр. Козлодуй, Община Козлодуй, и в Кметство Хърлец, всеки работен ден от 9:00 до 17:00 часа.

Писмени становища относно инвестиционното предложение може да бъдат представяни в Община Козлодуй, в Кметство Хърлец и на адреса за контакт с възложителя, посочен в Информацията.

 

Б.Р. Уважаеми читатели, не подминавайте тази информация. Досега подробно в СМИ не се споделяше нищо, а в ядрените среди се говореше под сурдинка.Сега се решава съдбата не само на АЕЦ “Козлодуй” но и на града и региона. (Седми блок, убеден съм, ще има друг статут). Затова използвайте хиперлинка тук. Изтеглете си материала, намерете време и го изучете много внимателно. Заслужава си!

Tags: ,

Comments are closed.

Тема на седмицата

Индийският епос на „Уестингхаус”

През последните години компанията „Westinghouse” извършва активна дейност в страните от Източна Европа. От новините през последните две седмици може да се отбележи откриването...

Още »

Приносът на ядрения отрасъл в икономиката на ЕС

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ-2020 няма да се проведе заради епидемията от COVID-19

Последни коментари